Over mijn circus

Het kan niet alle dagen feest zijn.

Zeggen ze. En dat klopt. Maar we kunnen er wel een feest van maken. Of toch proberen. Dat is wat ik doe. Proberen. Een klein beetje of heel hard. Zonder overtuiging of vol overtuiging, het hangt er van af. Met verhalen over kleine lichtpuntjes in de grote duisternis, over onverwachtse wendingen, over bijzondere mensen die ik tegenkom op mijn onuitgestippelde pad. Of … over de doodgewone dagdagelijkse train de vie, in al zijn banaliteit toch bijzonder.

Welkom bij mijn circus, welkom bij Circus Bulinski!

Vaste circusbewoners:

  • Lady Bulinski: directeur, progammator, crewleider en poetsvrouw in één – content manager en liefdevolle, inconsequente mama van Lus en Trixie in het echte leven – schrijfster in een parallelle droomwereld
  • Rolexico: vaste partner en rots in de branding van lady Bulinski, moodswing-temmer en warhoofd – journalist, chef verdwijningen (van sleutels, portefeuilles,  een keer zelfs een auto) en liefdevolle en consequente papa van Lus en Trixie in het echte leven
  • L. Biggie / Luigi / Lucky Luciano: voormalig babyzeehondje, acrobaat en woordkunstenaar – eerstgeborene en grote broer Lus, pientere spraakwaterval in het echte leven.
  • Little miss T / Titi de Pomme: schattige clown, wannabe jongleur en allerliefste blokje-aan-mijn-been – jongste kindje, hartjesinpalmer en allerliefste Trixie in het echte leven – eet graag een boke met kaas.

Een gedachte over “Over mijn circus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s